Vergunningsvrij bijgebouw

 

 

Bureau informatie

JN-Works is het bouwkundig ingenieursbureau van Joost Nieuwland.

Het doel van het bureau is om voor een betaalbaar tarief kwalitatief goed en persoonlijk bouwkundig advies te leveren.

In samenwerking met diverse architecten, constructeurs, specialisten en aannemers sta ik u graag met raad en daad ter beschikking.

Uit ervaring weet ik dat als je in het voortraject de juiste energie en aandacht investeert in de ontwikkeling van het plan, deze investering zich in veelvoud terugbetaalt tijdens de bouw, het gebruik en de levenscyclus van uw project.

 

Achtergrond

Sinds mijn studie bouwkunde te Utrecht heb ik bijna 15 jaar met veel plezier gewerkt voor diverse architecten en bouwkundige vormgevers.

In 2014 heb ik het besluit genomen om voor mezelf te beginnen en heb ik JN-Works opgericht.

 

Ervaring - zakelijk en particulier

Als bouwkundig ingenieur bij een architectenbureau heb ik ervaring opgedaan met alle facetten van de bouw.  De opdrachtgevers, de projecten en de werkzaamheden die ik heb verricht, zijn zeer divers.

Ik heb veel projecten uitgewerkt en begeleid voor stichtingen in de gehandicaptenzorg:  kwaliteit en functionaliteit staan bij deze projecten centraal.

Voor deze opdrachtgevers in de zorg heb ik het totaalpakket van bouw- en verbouwplannen begeleid:  van woonhuis tot kantoor en dagopvang. De dagopvang projecten variëren van school, kinderdagopvang, bakkerij, kleinschalige horeca gelegenheid, grootkeuken, wasserij, houtwerkplaats tot sportgelegenheid als zwembad of sportzaal.

Overige zakelijke opdrachtgevers waar ik voor gewerkt heb zijn o.a. detailhandel (van hoorwinkel tot doe het zelf-zaak), fitnesscentra, horeca en medische zorgverleners zoals huisartsenpraktijk en tandarts.

Maar ik heb ook met veel plezier allerlei projecten gedaan voor particuliere opdrachtgevers. Deze projecten variëren van de nieuwbouw en verbouw van een villa’s in Bosch en Duin tot de aanvraag van dakramen in monumentale panden, de aan-, ver- of opbouw van een rijtjeswoning of het uitwerken van een vergunningsvrij bijgebouw.

 

Inspiratie

Architecten waar ik voor heb gewerkt en die mij hebben geïnspireerd om het beste uit mij en de bouw te halen zijn Wim Kol (WPP Kol te Nijmegen) en Piet Ruijssenaars (Ruijssenaars-Cretier architectenbureau) te Zeist.

De bouwvormen die mij inspireren en interesseren zijn zeer uiteenlopend, van strakke moderne architectuur tot monumentale bouw en duurzame en ecologische bouwwerken.

 


UA-51730064-1